Reikės:
•1/3 puodelio kakavos
2 Dideliu kiaušinių
•2 puodelių miltų
•1 puodelio šokolado gabalėlių
•1/2 puodelio cukraus
•2 a.š. kepimo miltelių
•1 1/3 puodelių pieno
•1/3 puodelio alyvuogių aliejaus
•1 a.š. vanilinio cukraus
•1/2 a.š.
•2 puodelių miltų
•1 puodelio šokolado gabalėlių
•1/2 puodelio cukraus
•2 a.š. kepimo miltelių
•1 1/3 puodelių pieno
•1/3 puodelio alyvuogių aliejaus
•1 a.š. vanilinio cukraus
•1/2 a.š.
Paruošimas:
Įkaitinti orkaitę iki 180C.
Dideliame dubenyje sumaišyti visus sausus produktus: kakava, miltus, šokolado gabalėlius, cukrų, kepimo miltelius, vanilini cukrų ir druska.
Kitame dubenyje sumaišyti pieną, kiaušinius ir alyvuogių aliejų. Gerai išmaišytą masę supilti ant sausu produktu mases ir viska gerai išmaišyti, nepermaišyti.
Kepti 170C įkaitintoje orkaitėje apie 15-20min. Viršus turi buti apskrudęs, o vidus minkštas.
Buon Appetito!
1 komentaras:
O puodelis - kiek mililitrų?
Rašyti komentarą