2008 m. lapkričio 19 d., trečiadienis

Kokosinis pyragas su bananais



Reikės:
•300 g miltų
•200 g sviesto
•200 g cukraus
•2 kiaušinių
•50 g kokoso drožlių
•1 a. š. kepimo miltelių
•100 g grietinės
•2 bananų
•cukraus sumaišyto su cinamonu apibarstyti pyragui

Paruošimas:

Sviestą ištrinkite su cukrumi ir kiaušiniais, supilkite grietinę
, suberkite kokoso drožles (3 šaukštelius palikite), miltus ir gerai išmaišykite.
Pusę tešlos sukrėskite į sviestu išteptą ir likusiomis kokoso
drožlėmis pabarstytą kepimo formą. Ant viršaus sudėkite griežinėliais supjaustytus bananus, apibarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu ir ant viršaus supilkite likusią tešlą.
Pyrago viršų taip pat galime pabarstyti kokoso drožlėmis ir cukrumi. Kepkite 40 minučių 180ºC temperatūros orkaitėje.
Buon Appetito!

Komentarų nėra: