2008 m. lapkričio 10 d., pirmadienis

Toskano Farro sriuba



Reikės:
•2 morkos
•2 salierų stiebai
•2 vidutinio dydžio bulvės
•1 vidutinio svogūno
•2 skilteles česnako
•1 skardinė konservuotų pomidorų
•1 puodelis smulkiai kapotų žaliųjų ar juodųjų kopūstų
•1 puodelis Farro (perlinių kruopų)
•druskos ir pipirų
•Šonkauliukų (neprivaloma)
•1,5l sultinio
•30g sviesto

Paruošimas:

Įkaitintoje keptuvėje ar puode išlydykite sviestą. Pirma pakepinkite svogūną, tada sudėkite likusias pjaustytas daržoves: morkas, bulves, saliero stiebus, kopūstus, česnakus, pomidorus. Kepinkite viską ant vidutinės ugnies apie 10min. Sudėkite prieskonius, žalumynus, supilkite sultinį ir pridėkite perlines kruopas. Taip pat sudėkite nuvirtus su prieskoniais šonkauliukus (nuvirtus todėl, kad taip sriuboje bus mažiai riebalų). Virti kol kruopos bus pilnai išvirę, o daržovės minkštos, jei sriuba per tiršta, galima įpilti virinto
karšto vandens.
Buon Appetito!

Komentarų nėra: