2008 m. lapkričio 11 d., antradienis

Kryyystės Omletas



Reikės:
Pagrindui:

•160g miltų
•100g sviesto
•100g sūrio
•1 kiaušinio trynys
•½ druskos
Paruosimas:
Miltus, sutarkuota smulkia tarka sūrį, sviesta, druska ir kiaušinio tryni suminkyti, įdėti į šaldytuvą 30min. Išėmus iškočioti lakštą, jį įtiesti į norimą formą. (Pastaba: tešlą galima pasiruošti iš vakaro, todėl ryte gaminimas neužtruks ilgai)

Kiaušinių masei:
•5 pieniškos dešrelės (galima rūkytas)
•4 kiaušiniai
•30g sviesto
•5 v.š. grietinėkės
•Picos prieskoniu
•Druskos, pipirų, maltu čili pipirų pagal skonį
Paruošimas:

Dešreles perpjauti pusiau ir išdėlioto ant kepimo skardoje ištiestos tešlos. Kiaušinius, lydytą svistą, grietinėlę ir prieskonius gerai išplakame ir supilame ant paruostos skardoje tešlos ir išdėliotų dešrelių.
Kepame 160C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30min.

Buon Appetito!

Komentarų nėra: