Reikės:
•200 g sausainių
•250 g varškės
•100 g sviesto (kambario temperatūros)
•50 g cukraus
•1 didelis bananas
•2 vidutinio dydžio obuolių (nulupti, išvalyti ir sutarkuoti burokine tarka)
•1 a.š. vanilinio cukraus
•2 v.š. kokoso drožlių
Paruošimas:
Išsukite sviestą su cukrumi (paprastuoju ir vaniliniu) ir varške. Cukraus galima dėti ir daugiau, jei mėgstate saldesnius gaminius. Į išsuktą masę dėkite gabalėliais sulaužytus sausainius, burokine tarka sutarkuotus obuolius, kokoso drožles. Viską gerai išmaišykite ir į šią masę sudėkite griežinėleis pjaustytą bananą, atsargiai įmaišykite. Susidrėkinkite rankas ir suformuokite norimos formos tortą. Jį papuošti galite sausainių tupiniais ir šokoladu. Dėkite į šaldytuvą ir laikykite keletą valandų, geriausiai per naktį.
Buon Appetito!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą