2008 m. lapkričio 18 d., antradienis

Vištiena pataluose



Reikės:
•1 svogūno
•4 morkų
•2 skiltelių česnako
•50g riešutų
•20g sviesto
•5 vistos šlaunelių ar 2 ketvirčių
•4 bulvių
•4 v. š. pieno
•Prieskonių
•100g sūrio


Paruosimas:
Bulves nuplauti ir išvirti (neluptas). Išvirtas sutrinti su pienu ir prieskoniais.
Vištieną išvirti su prieskoniais (vištienos prieskoniais). Išvirta vištieną nuimti nuo kaulo ir supjaustyti gabalėliais.
Svogūną pakepinti su morkomis ir česnaku svieste apie 10min. Priieš baigiant kepti sudėti riesutus ir dar 2 min. pakepinti. Įdėti druskos, pipiru pagal skoni.
Į kepimo indą sudėti vieną sluoksnį morkų, svogūnų ir riešutų masės, ant morkų sudėti tarkuota sūrį. Ant viršaus sudėti supjaustytą vištieną ir užkloti bulvėmis.
Kepti 170C laipsniu įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Buon Appetito!

Komentarų nėra: