2008 m. lapkričio 18 d., antradienis

Pudingo pyragas



Reikės:
Tešlai:

•2 kiaušinių
•80g cukraus
•1 v.š. vanilinio cukraus
•100g sviesto (lydyto)
•1 a.š. kepimo miltelių
•200g miltų
•2 v.š. uogienės
Įdarui:
•2 pakeliai pudingo (Galima naudoti arba abu pakelius vienodo skonio, arba skirtingų, jei naudojate skirtingų skonių, ruoškite kiekvieną pakelį atskirai, t.y., 1pakeliui pudingo reikės 250ml pieno, 50g. cukraus ir 300g grietinės)
•500ml pieno
•100g cukraus
•600 g grietinės


Paruošimas:
Paruoškite tešlą: Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite kartu, sudėkite lydytą sviestą, įmaišykite kepimo miltelius ir miltus. Išminkykite tešlą. Gautą masę sudėkite į riebalais pateptą skardą ir viršų patepkite uogiene.
Paruoškite įdarą: pudingo miltelius išleisti su trupučiu šalto pieno ir supilti į likusį, užvirintą su cukrumi pieną ir maišant kaitinti iki kol sutirštės. Šiek tiek atvėsinti, įmaišyti grietinę. Gauta įdarą supilti ant tešlos ir kepti įkaitintoje orkaitėje 180°C apie 20 min. Iš formos išimti tik atvėsusį.
Buon Appetito!

Komentarų nėra: