2008 m. lapkričio 13 d., ketvirtadienis

Širdelės



Reikės:
•500g vištos širdelių
•100g tarkuotų morkų
•1 svogūno
•3 skiltelių česnako
•maltos mėsos prieskonių
•druskos, pipirų
•20g sviesto
•grietinėlės ar pieno

Paruošimas:
Puode išlydykite sviestą, sudedėkite smulkiai supjaustytus svogūnus, tarkuotas morkas ir česnaką. Viską troškinkite ant vidutinės ugnies apie 15min. Keptuvėje, ant aukštos ugnies apkepinkite per pus perpjautas vištos širdeles su prieskoniais. Apskrudusias širdelės sudėkite į troškintų morkų ir svogūnų masę, viską paskaninkite druska ir pipirais pagal skonį, užpilkite pienu, grietinėle ar pieno ir grietinėlės mišiniu, ne per daug apie 3/4 stiklinės. Leiskite viskam pasitroškinti apie 15-20min.
Buon Appetito!

Komentarų nėra: